HK MS SOS Guild / 香港楓之谷 SOS團
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

好掛住大家呀,大家仲有玩楓谷??

+2
x神偷x
牛bb
6 posters

向下

好掛住大家呀,大家仲有玩楓谷?? Empty 好掛住大家呀,大家仲有玩楓谷??

發表  牛bb 周一 3月 09, 2009 5:00 pm

因為最後一年
同埋好驚俾人盜號
所以連台楓都無下載

大家仲有無玩呀
入黎吹下水都得架

牛bb

文章數 : 32
注冊日期 : 2008-09-02

回頂端 向下

好掛住大家呀,大家仲有玩楓谷?? Empty 回復: 好掛住大家呀,大家仲有玩楓谷??

發表  x神偷x 周日 4月 12, 2009 12:57 pm

冇,,,,因為beanfun
x神偷x
x神偷x

文章數 : 6

回頂端 向下

好掛住大家呀,大家仲有玩楓谷?? Empty 回復: 好掛住大家呀,大家仲有玩楓谷??

發表  鬼仔 周二 4月 14, 2009 8:03 pm

bb....
你幾時on返...
我地要接你返去....
你冇單楓谷都一樣...可能比人爆..
風都係...成一年冇玩既台灣ac都比人爆到...
真係勁
你返來果日就係我地復興既日子..
依家冇左你..HKSOS有少少沒落...
不過..係你返來之前我會好好幫你睇實個會既...
得閒多D來呢個網留言...想同你傾下計.... Crying or Very sad

鬼仔

文章數 : 22

回頂端 向下

好掛住大家呀,大家仲有玩楓谷?? Empty 我近排到玩返呀

發表  10仔呀 周五 4月 17, 2009 9:44 pm

hello呀,我係10呀,好耐無見

10仔呀

文章數 : 1
注冊日期 : 2008-10-30

回頂端 向下

發表  牛bb 周日 4月 19, 2009 11:24 am

我五月中考完試
咁就可以DOWN就個楓之谷就黎架了

牛bb

回頂端 向下

發表  鬼仔 周六 4月 25, 2009 1:18 am

好野....
就來到...
之前仲驚你會唔來睇.... Very Happy
岩岩好你來左冇耐就我生日..記得來喔... cheers
我會比心機升....
做個廢刀.. Razz
岩岩同hk第一把刀比....
自己真係一把廢左既刀... Sad

鬼仔

回頂端 向下

發表  牛bb 周六 4月 25, 2009 2:01 am

傻啦
同D人錢人比裝靚只會令自己唔開心
睇開D啦

牛bb

回頂端 向下

發表  鬼仔 周六 五月 02, 2009 2:20 am

依家sos有得免費拎頭...
返左來比個炎頭你...
同個台灣某個大公會聯左盟...
都唔錯

鬼仔

回頂端 向下

發表  Susu 周一 五月 04, 2009 10:20 am

Susu 都等緊你番來...而家升lv可以升得快好多...而且重時唔時會有d function...都幾好玩...不過我就一定用beanfun...

Susu

文章數 : 1
注冊日期 : 2009-05-04

回頂端 向下

發表  風信 周二 五月 05, 2009 3:03 pm

死牛.....還我小丁..... Crying or Very sad
快d考完快d返....唔好再搵藉口唔返ar.... Evil or Very Mad

風信

文章數 : 16
注冊日期 : 2008-09-01

回頂端 向下

發表  鬼仔 周三 五月 06, 2009 11:54 pm

就來過5月中....
好期待.... cheers

鬼仔

回頂端 向下

發表  牛bb 周四 五月 07, 2009 11:04 am

正式時間係5月16日的上午12:30考完
不過計埋同小丁慶祝
都係5月17日先玩返~~

牛bb

回頂端 向下

發表  鬼仔 周五 五月 08, 2009 1:22 am

仲有一個星期左右..
快d來啦~! Shocked

鬼仔

回頂端 向下

發表  鬼仔 周五 五月 08, 2009 1:24 am

我依家想試下拍片.. Laughing

鬼仔

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章