HK MS SOS Guild / 香港楓之谷 SOS團
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

與大家姐的馬拉松式戰鬥......

3 posters

向下

與大家姐的馬拉松式戰鬥...... Empty 與大家姐的馬拉松式戰鬥......

發表  南無八幡 周五 9月 19, 2008 11:47 am

與大家姐的馬拉松式戰鬥...... 48d310ab4210c

與大家姐的馬拉松式戰鬥...... 48d310ae58b89

與大家姐的馬拉松式戰鬥...... 48d310b15b917

與大家姐的馬拉松式戰鬥...... 48d310b47292e

與大家姐的馬拉松式戰鬥......
最後.... sure win la. 但打左3個鐘...
南無八幡
南無八幡

文章數 : 22
注冊日期 : 2008-09-01

回頂端 向下

與大家姐的馬拉松式戰鬥...... Empty 回復: 與大家姐的馬拉松式戰鬥......

發表  牛bb 周五 9月 19, 2008 3:21 pm

南仔你地好勁呀

仲有隻龍係度飛黎飛去

另外.....菇菇印章換左個1000MP都得=.="

牛bb

文章數 : 32
注冊日期 : 2008-09-02

回頂端 向下

與大家姐的馬拉松式戰鬥...... Empty 點解打咁內?

發表  鬼仔 周六 9月 20, 2008 1:31 am

你地打左好內下喔.
我同風仔,熊,c朗3個打都係1個鐘!
你地打咁內,
風仔好型仔,
出左成千幾m比我地炸死左大家姐!
但咩回報都冇,
比人汁左!
真係慘....

鬼仔

回頂端 向下

與大家姐的馬拉松式戰鬥...... Empty 回復: 與大家姐的馬拉松式戰鬥......

發表  牛bb 周六 9月 20, 2008 2:32 pm

邊個咁衰執左?
個C朗???

牛bb

回頂端 向下

與大家姐的馬拉松式戰鬥...... Empty 慘...

發表  鬼仔 周六 9月 20, 2008 4:17 pm

比C朗汁左,
佢將把劍比左第二個都5益我地...
至少都要還比風仔啦.... Twisted Evil
下次我地5好預佢啦...
自己會打仲好....

鬼仔

回頂端 向下

發表  牛bb 周六 9月 20, 2008 8:03 pm

咁賤
下次唔好理佢

叫我入小丁都仲好

一把就睇到個人
總好過到時打炎俾人搶左個炎頭

牛bb

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章